11/11/2017

Zaterdag 27 oktober 2017 is aan onze clubgenoot Cees Zeeuwen een Melvin Jones Fellowship uitgereikt. Dat vond plaats tijdens het galadiner bij de viering van de 50ste verjaardag van zijn club in Chateau Neercanne bij Maastricht.
Cees is al 30 jaar Lionslid en was al 2 maal voorzitter van de club en ook voorzitter van  de zône 2A van het District 110 CO. De versierselen behorende bij de MJF werden hem overhandigd door zijn mede-clublid IPDG Arend de Groot die de verdiensten van Cees voor de club, het district en het Multiple District onderstreepte. Ook de relatie met onze Trimelagepartners LC Duisburg Mercator en LC Kasteel van Gaasbeek (Brussel) en de inbreng van Cees daarbij werd benadrukt.
Al bijna 6 jaar is Cees districtscommissaris voor LCIF, NSL en Lions Quest. Daarom is hij ook de representant van district CO in de betreffende landelijke  overlegorganen. Cees Zeeuwen is een betrokken Lion die het gedachtengoed van Lions buitengewoon goed “over de bühne” kan brengen. Wij zijn hem voor zijn talloze activiteiten veel dank verschuldigd.
Cees, van harte gefeliciteerd met de onderscheiding!