En dit jaar gaan we ons inzetten om de Wijnactie 2018 van Lions Kempenland opnieuw een succes te maken. Van vorig jaar hebben we geleerd dat dat alleen maar kan door deze actie ook onder de aandacht te brengen van onze vrienden, buren en andere relaties. Zend daarom de bestellijst en wijnbeschrijvingen rustig door naar vrienden en bekenden !

Ook dit jaar een premium actie:  bij een bestelling van 36 flessen ontvangt u een heerlijke Magnum Corette Merlot gratis.

Wat is er nieuw ?

Dit jaar zijn er een drietal witte en rode wijnen aan het aanbod toegevoegd die zondermeer bijzonder te noemen zijn. Deze top witte wijnen (Chablis, een witte Bourgogne en een Pouilly Fumé) en rode wijnen (Bourgogne Pinot Noir, een Rioja Reserva en een Pomerol) misstaan op geen enkele Kerstdis. U krijgt ze aangeboden voor een prijs die je in een restaurant betaalt voor een simpele huiswijn.

Voor de beschrijvingen van de wijnen, klik hier. En voor de bestellijst kunt u hier terecht. Bij vragen helpt Domien Korndörffer (dfm.korndorffer@gmail.com) U graag.